flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В День Святого Миколая діти відвідали суд

28 грудня 2018, 16:34

19 грудня в Україні відзначають День Святого Миколая. Саме у цей день Монастириський районний суд Тернопільської області відвідали учні 4-А класу Монастириської ЗОШ I-III ступенів разом із класним керівником Містерман Оксаною Володимирівною.

Маленьким учням провела екскурсію в приміщенні суду заступник керівника апарату суду Тетяна Осиф. Школярі мали змогу відвідати кабінети та зали судових засідань, попробувати себе в ролі судді, прокурора, адвоката, а також учасників судового розгляду. Працівники суду розповіли учням про свої обов’язки та про роботу яка виконується ними. Школярі мали змогу поставити запитання працівникам суду та отримати відповідь на них. 

Також маленьким школярам продемонстрували уривок з мультфільму  про Марічку і Ведмедя.  Учнів попросили бути уважними при перегляді даного мультфільму, щоб зрозуміти хто правий в даній ситуації, яка склалася між Марічкою та Ведмедем.

Після даного перегляду заступник керівника апарату суду Тетяна Осиф  запитала учнів чи зрозуміли вони з перегляду мультфільму хто правий в даній ситуації яка склалася між Марічкою та Ведмедем. Всі учні були уважними та активними , кожен учень висловив свою думку, хто правий,  а хто ні.

На кінець даного  заходу заступник керівника апарату суду подякувала маленьким школярам та класному керівникові за даний візит.

Керівник апарату суду Марія Лагутіна разом із  заступником керівника апарату суду Тетяною  Осиф  вручили дітям подарунки, які для них залишив Святий Миколай. Діти разом із класним керівником Оксаною Містерман щасливі та задоволені зробили фотографії на згадку про даний візит, подякували працівникам суду за проведену ними  екскурсію та  запропонували частіше проводити такі заходи  для дітей.

 

Заступник  керівника апарату суду                                                      Т.В.Осиф  

 

Вісті Придністров'я № 12 (53-7285) від 28 грудня 2018 року